Sunday, October 11, 2009

Mi-e dor...



Well, este deja 00:37... nici nu stiu cu ce cuvinte sa incep...
nici ce sa spun... la o ora ca aceasta poat doar sa simt... sa simt ca imi este dor..
-Dor?.. de cine?
-Ar fi o lunga lista de perosane, lucruri de care imi este dor... nu situ daca sa incep sa le scriu, pentru ca nu as vrea sa imi las nimic.
As putea totusi sa incep sa mentionez cateva lucruri, cateva momente de care imi este foarte dor, sau momente pe care nu le voi uita.
  • Tabara Plopu si momentele minunate petrecute acolo. [intr-o zi, cand voi avea mai mult timp voi scrie mai multe despre acest subiect]
  • Momentele petrecute dupa tabara acasa la daddy, si aici s-ar lungi lista... din acest punct as putea scoate multe altele, cum ar fi... Serile in care il ascultam pe daddy, Zilele in care pur si simplu stateam in fata casei si ma bucuram de moment... Serile cand stateam afara si priveam stelele... Diminetile in care ma trezeam cu melodiile puse de Laura :)[Marcela Gandara - Dame Tus ojos ; Tercer Cielo - Creeré; Chris Tomlin - I Will Rise... si multe altele.] ...Sau zilele in care am fost la Resita.... Zilele cand ma pierdeam in norii pufosi si ma bucuram de timpul frumos..... Seara in care am plans doar cand m-am gandid ca intr-o zi v-a trebui sa plec din acel loc si ca imi v-a fi dor de el.... Ziua de 19 august care a fost i zi plina de veselie si un bun ambient... ziua in care am implinit 18 ani alaturi de mom, dad, Laura, Gabry, Roxana, Matete si toti ceilalti :)... si nu pot sa uit nici ziua de 20 auugust..... ziua in care mi-am luat ramas bun de la persoanele dragi si i-am promis la mom ca o sa fiu cuminte, dar nu i-am promis ca nu o sa plang... Imi amintesc de drumul spre aeroport in care timp de 2 ore am scris 10 pagini :)) cu tot ce se petrecea in acel moment.. acele pagini acum le are Laura :D.... Imi amintesc cu drag de daddy si imi este dor de momentele petrecute impreuna.. Mi-e dor de hug'urile lui daddy, mi-e dor de mangaierile lui, de vorbele sale calde, de momentele in care il priveam si imi inspira atata pace si incedere. Mi-e dor de privirea lui, de zambetul lui, de prezenta lui, de binecuvantarea pe care am avut-o stand prin preajma lui ..... Mi-e Dor De EL!
Doamne, Dumnezeule Iti multumesc pentru binecuvantarea de care am avut parte in aceasta perioada in care am fost in Romania. Iti multumesc ca esti atat de bun, ne iubesti si vrei in totdeauna ca ceea ce ni se intampla sa fie spre binele nostru. Iti multumesc pentru mom, dad, Laura. Iti Multumesc pentru vietile lor si pentru binecuvantarea pe care mi-ai dat-o de ai cunoaste. Te rog sa ii binecuvintezi si sa fii alaturi de ei. Te amo Papá! Iti multumesc! Amen!

[este deja tarziu, mai bine nu spun ora.. nu am putut sa scriu nimic mai mult decat ceea ce am simtit]

Noapte buna, Daddy!
love'nkiss'nhug

2 comments:

  1. si mie! :( love'nkiss'nhug daddy, mom , Laura!

    ReplyDelete
  2. Felicitari pentru blog si multumesc pentru cuvintele frumoase!

    ReplyDelete

Iti multumesc pentru comentariu!