Wednesday, December 2, 2009

Generación de Fé

Generación de Fé, ma asteapta! sau mai bine spus eu sunt cea care o asteapta cu nerabdare.
"Generación de Fé" este conferina la care voi participa in 5-8 Decembrie. In primul rand vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca pot participa la conferinta si in al doilea rand vreau sa ii multumesc mult lui Ciprian pentru ca a renuntat la conferinta si m-a lasat pe mine in locul lui.
Aseara am aflat si numele conferintei si mi-am dat seama ca este strans legata de viziunea unor tineri si aceea de a ridica Spania si nu numai, de a ridica o Generatie care va schimba Generatia. "Generatia  care se va ridica pentru ca un grup de tineri au decis sa-si predea vietile ca Dumnezeu sa le rupa, sa le dea o noua forma, un drum mai bun, un vis care merge dincolo de timp si de spatiu. Un vis care va deveni realitate!... Nu vor cadea tremurand vechile porti ale Iadului, din cauza pasilor de razboi ce vor da acesti curajosi?"
Tot aseara am auzit ceva ce m-a pus pe ganduri.
Un tanar a zis: In primul rand gandeste-te la cat de MARE este viziunea ta.
In aldoilea rand gandeste-te la cat de MARI sunt obstacolele ce te impiedica sa iti indeplinesti viziunea.
Si in al treilea rand gandeste-te la CAT DE MARE ESTE DUMNEZEUL tau.
Roaga-te si increde-te in El pentru ca va lucra.

Apoi En Espiritu Y En Verdad intr-un mesaj spun: "Vrau sa va incurajez,... visati lucruri mari... Dumnezeu este mult mai mare de cat ne gandim noi... Stii ca Pamantul are nevoie de multi visatori radicali, natiunile pamantului au nevoie de visatori radicali, care se intampla sa creada ca Dumnezeu ii poate folosi. Imi plac istoriile, despre toate persoanele din Biblie, in care intr-o zi Dumnezeu i-a asezat pe scena... si a schimbat natiunile..."
Nu te motiveaza acest lucru, sa stii ca Dumnezeu te vrea un visator radical, un visator care sa crezi ca Dumnezeu te poate folosi si poate schimba generatia prin tine?
Generatia de credinta incepe aici!

1 comment:

  1. Amin.Nimeni nu poate sa ne stea impotriva visurilor primite de la Dumnezeu. Satan nu il poate opri pe Dumnezeu sa ne ofere vise.

    ReplyDelete

Iti multumesc pentru comentariu!