Saturday, February 20, 2010

Diana

Cine cunoaste cate ceva despre mine stie ca parintii mei au fost binecuvantati cu 4 copii. Trei fete si un singur baiat; Diana, Ciprian, Gabriela si eu, Madalina. :)  Mama vroia sa fiu si eu baiat ca sa nu fie Cipri singurul, dar Domnul nu a vrut asta.


Diana e cea mai mare dintre noi, are 24 de ani. Locuieste in Antequera, Malaga, departe de noi pentru ca Tata avea nevoie de ea acolo.
Este o radicala, devotata, cu visuri mari si multa vointa, 100% dedicata lui Dumnezeu.
A demostrat acest lucru hotarand sa continue sa-L slujeasca pe Domnul mai presus de orice. Spun eu, nu a importat sa lase mama, tata, frati si sa plece acolo unde Domnul a chemat-o... Ba a importat, nu e usor sa lasi totul si sa pleci, nestiind unde te vei oprii, unde vei ajunge. Ai in fata doar intrebarea: Pana unde esti dispus sa ma urmezi? Visul ei este sa traiasca pentru Hristos.

Imi aduc aminte cu drag de vremurile copilariei... de jocurile noastre, unde eu eram mama ta, iar tu erai copilul meu... mai tii minte? ... Erai copil cuminte. Acuma ai crescut mare si ai plecat de acasa... ai ajuns sa joci rol de Cenusareasa... Ti-a gasit printul adidasi perfecti, si-n vis si-n realitate.

Off, ca as veni la tine, sa stau un timp acolo,.. dar stiu nu le pot avea pe toate, totusi, parca vreau prea multe...
Mi-e dor prea mult dor de tine ca sa mai astept si sa nu iti scriu. Ti-as spune sa vii acasa, dar indraznesc. :) Stiu ca mai repede vin eu la tine decat sa vii tu acasa.

Iti doresc sa ai parte numai de zile Frumoase si binecuvantate! Sa ne vedem repede! :) Te quiero mucho!
Mi-e dor de tine, Diana si de David,  :).

Traieste pentru El, se merita!:)

1 comment:

  1. oo Mada mai facut sa plang aproape. si mie imi este dor de tine Diana, dor ft tareee.. te iubesc mult mult. hug si pt David.

    ReplyDelete

Iti multumesc pentru comentariu!