Sunday, February 28, 2010

Gândul de azi, continuare

Am găsit zilele trecute un video al melodiei El padre que siempre soñé - Abel Zabala, iar la începutul ei a apărut Cash Luna spunand: "Trebuie să ne ştergem lacrimile pentru că nu avem un tată, ca nu cumva să-L jicnim pe cel pe care chiar îl avem." Şi mi-au rămas în minte cuvintele lui. M-au făcut să mă gândesc, că de multe ori L-am întristat sau chiar jicnit pe Dumnezeu atunci când dintr-un motiv sau altul nu am fost multumită de parinţi mei. Nu există părinţi perfecţi - dupa gusturile noastre-, DAR un lucru este adevărat: trebui să îi cinstim şi să îi binecuvântăm pe parinţi noştri. Ei sunt creaţi după planul perfect a lui Dumnezeu.

Videoclipul este un rezumat din congresul Hechos29 din 2-6 decembrie 2009.
De câtiva ani Guatemala a găzduit cea mai mare conferintă de tineret în America Latină: Hechos 29 (Fapte 29). Acest eveniment are loc anual în biserica Casa de Dios, păstorită de Cash Luna şi a invitat zeci de pastori din intreaga lume.

Mai mult decât divertisment, distracţie şi concerte, congresul a binecuvântat mii de tineri din întreg continentul, inspirându-i să aiba o viaţa mai bună. Toţi cei care participă primesc un impact spiritual.
Mulţi au întrebat de ce se numeşte "Hechos29", iar un răspuns a fost că sensul numelui este o reflectare a ceea ce se întâmplă în viaţa participanţilor. Cartea Faptele Apostolilor în Biblie, are 28 de capitole şi urmăreşte aventurile şi provocările întâmpinate de ucenicii lui Isus. Hechos 29 (Fapte 29) este capitolul care urmează ... si spune povestea a fiecărui participant la această conferintă.
Si asa sa nascut numele... "Fapte 29: Istoria Continuă".

În 2001 a avut loc primul congres "Fapte 29: Istoria Continuă" şi coninuă pană în prezent.
"Hechos 29: El Padre que siempre Soñaste" "Tatal pe care l-ai visat întotdeauna" a fost tema congresului din 2009. S-a vorbit despre paternitate,  identitate, sănătate şi despre patrimoniu. Este ceva de care toţi avem nevoie. Nu conteaza ce tip de acasă, părinţi sau de familie aveţi, acest lucru este un domeniu în care Dumnezeu trebuie să intervină!

No comments:

Post a Comment

Iti multumesc pentru comentariu!