Wednesday, September 29, 2010

Medalii

Veti fi urati de toti, din pricina Numelui Meu; dar cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit. Matei 10:22

Exista in alergarea noastra de zi cu zi, diferite persoane care traverseaza cararea noastra, iar anumite persoane nu fac altceva decat sa ne incomodeze, sa ne respinga, sa ne jicneasca si sa ne ofenseze.
Citim si in biblie, dar si in anumete situatii am invatat ca din pricina Numelui Sau vom fi urati, si ca din pricina Numelui Sau nu o sa fie totul roz, mai ales ca suntem crestini si suntem diferiti de cei din jurul nostru. Pe ei asta ii deranjeaza, ca tu si eu suntem diferiti de ei sau poate chiar radicali.
Din momentul acesta vreau sa privesti lucrurile altfel cand te respinge cineva sau cineva te face sa te simti rau. Cand treci print-o situatie de ofensa, o jicnire sau pur si simplu, o situatie neplacuta din pricina unei persoane, gandeste-te ca in momentul acela tu ai primit ce-a mai valoroasa medalie. In momentul in care o persoana vine si te jicneste, ea fara sa isi dea seama tocmai ti-a pus la gat sau in piept o minunata medalie.
Vei vedea ca daca rezisti pana la sfarsit ai sa castigi. O sa fie greu sa porti toate medaliile si sa continui cursa cu ele in piept si la gatul tau, caci sunt grele. Dar cand vei ajunge la sfarsitul cursei si vei ridica toate medaliile de la tine, si le vei lasa in fata Tronului, atunci vei primi premiul pentru care ai alergat toata viata, si nu te-ai dat niciodata batut.

Asa am invatat eu sa privesc lucrurile, toata viata vom primi medalii.  Sa nu descurajam daca e grea alergarea. Dumnezeu este langa noi si cand vede ca nu mai putem, chiar El insusi vine si ne ia in brate, si daca e nevoie, alearga El cu mine si cu tine in brate, doar ca noi sa castigam. Pentru ca este Tatal nostu si orice tata se bucura de copii sai.

No comments:

Post a Comment

Iti multumesc pentru comentariu!