Wednesday, November 17, 2010

Povestea Regelui Umil

Te ridici de pe tronul Tau, mergi in curtile Tale si observi intreaga craetie: tot ce este creat si ce va mai fi...
Toate sunt ale Tale si declara ca Tu esti Rege. Ingerii te adora, Ti se inchina si Iti cant Numele. Te opresti pe pamantul care Te asteapta. Asteapta sa vada dreptarea Ta si sa vada imparatia Ta aici.
Te-ai dezbracat de toata dumezeirea, de onoare si putere, lasand in urma gloria si maiestatea Ta. Ca om ai venit sa ne intorci la Tine. Nimeni nu s-a gandit ca un Rege umil ar aduce imparatia Ta aici.
Ai venit la noi nu cu sabia, ci purtand o cruce. Ai aratat lumii Gloria Ta. Ai rupt  perdeaua intre cer si pamant, ne-ai facut copii Tai. Dragostea Ta ne-a salvat, sangele lui Isus ne-a rascumparat. 
Esti splendoare infinita. 

15. El este chipul Dumnezeului celui nevazut, Cel intai nascut din toata zidirea.
16. Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. Toate au fost facute prin El si pentru El.
17. El este mai inainte de toate lucrurile, si toate se tin prin El.
18. El este Capul trupului, al Bisericii. El este Inceputul, Cel intai nascut dintre cei morti, pentru ca in toate lucrurile sa aiba intaietatea.
19. Caci Dumnezeu a vrut ca toata plinatatea sa locuiasca in El
20. si sa impace totul cu Sine prin El, atat ce este pe pamant, cat si ce este in ceruri, facand pace prin sangele crucii Lui.
Col. 1

No comments:

Post a Comment

Iti multumesc pentru comentariu!