Thursday, January 7, 2010

Be careful little feet

Imagineaza-ti ca ai hotarat sa faci o excursie pe un munte, cu copii si cu mai multe persoane. Imagineaza-ti ca esti inconjurat de copii, persoane si prieteni, urcand muntele stancos prin toate greutatile si complicatiile lui, pentru ca este un drum necunoscut. Ce s-ar intampla ai cadea?... I-ai trage aproape pe toti dupa tine, nu? 
Trebuie sa avem grija pe unde calcam, pentru ca daca noi cadem, cad si cei ce ne urmeaza.
Daca luam intamplarea si ne-o imaginam ar fi ceva ce ne-ar pune pe ganduri. Dar daca o luam ca semn de intrebare si la modul cel mai serios, spiritual vorbind? Ce se intampla daca, ne punem noua insine intrebarea... Ce s-ar intampla daca eu as cadea? Nu ai cadea si tu pentru ca ai fi tentat sa calci pe urmele mele?
Ma gandesc la toata situatia si imi vine in minte cuvnitele "Be careful little feet where you go, For it's the little feet behind you that are sure to follow"
Daca stam si ne gandim, poate nu suntem singurii care mergem in acea directie, poate sunt multi care au hotarat sa ne urmeze.
Intotdeauna vom fi un model, un exemplu, fie bun, fie rau. Influentam! Si ar fi bine sa fie o influenta buna.
Trebuie sa fim foarte atenti la ce exemplu dam si ceea ce persoanele din jurul nostru vad in noi. Trebuie sa fim mult mai responsabili atunci cand am luat decizia de a fi un model pentru cei ce ne inconjoara.

No comments:

Post a Comment

Iti multumesc pentru comentariu!