Friday, December 25, 2009

Cadoul perfect


Iata ca a mai trecut un an si au revenit datele acestea in care se sarbatoreste Nasterea Domnului. Majotitatea oamenilor, de sarbatori se aduna impreuna, fiecare cu familiile lor si care mai de care isi fac griji sa le cumpere cadouri celor dragi. De Craciun persoanele devin tot mai  preocupate de lucrurile pe care le au, le vor avea sau de lucrurile pe care doresc sa le aiba. Multi dintre noi uitam adesea adevaratul sens al acestor Sarbatori si ne lasam cuprinsi de "Magia Sarbatorilor" pe care chiar noi o creem dupa preferintele noastre.
Sa nu uitam insa ca Isus s-a nascut ca sa fie cu noi. El a fost trimis de Dumnezeu sa salveze lumea.
Daca acum 2000 de ani cand s-a nascut Isus, Magii I-au adus Aur, Smirna si Tamaie, ce Ii pot da eu, Regelui, in secolul XXI?
El nu asteapta de la mine decat o inima in care sa locuiasca El, Regele lumii. Acesta este Cadoul perfect pe care Il pot oferi. O inima pasionata si dispusa sa isi primeasca Regele asa cum merita. O inima care sa nu doreasca altceva decat sa stea la picioarele Lui, pregatita intotdeauna sa lupte pentru a-si indeplini scopul. O inima sensibila.
Pentru cei din jur, cadoul perfect din partea mea este, sa le fiu binecuvantare si lumina inca un an!

Iar tie, nu am sa iti doresc acelasi "Craciun Fericit!" din totdeauna, ci doresc din toata inima sa iti umpli viata cu iubira lui Dumnezeu. Daca il ai pe El, vei avea parte de momente minunate si acum de Sarbatori!

1 comment:

  1. Ma bucur ca am facut aceasta alegere de a da inima mea in dar celui ce e defapt Stapanul ei!
    Sarbatori binecuvantate amiga!
    "... si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui" (Luca 2:14b)

    ReplyDelete

Iti multumesc pentru comentariu!