Thursday, May 19, 2011

Desert cu gheață

Ieri am avut acasă la mine în nori desert cu fructe. Da!
Dar nu orice desert obijnuit...
M-am uitat în colțul bucătăriei și parcă mixerul îmi făcea cu ochiul, șmecherul.
Atunci am zis să merg să stau de vorbă cu el. Pe când vorbeam noi doi, am simțit că două fructe mă strigă din frigider. Ajung la frigider, îl deschid și surpriză. Cine era? Fratele măr și sora nectarină. Le-am luat în mână și m-am întors la mixer. Nu ca să fiu sadică, dar am început să îl tai pe fratele măr și pe sora nectarină... I-am pus în recipient și i-am zis șmecherului mixer să stea de vorbă cu ele. Pe langă zarva din recipient aud gheața din congelator chemându-mă pe la ea. Atunci punga de gheață mi-a împrumutat trei cuburi ca să răcesc tensiunea creată între fructe și mixer.
Și așa am făcut din asta un desert răcoritor cu gheață și fructe. Foarte bun. Când urcați la mine în nori să mă vizitați am să vă servesc și pe voi.
Până atunci, priviți acest video a lui Jeremy Camp. L-am văzut și eu după ce mi-am terminat desertul. Îmi place cum a trasformat din piatră un înger.

2 comments:

  1. Mada, sunt in cele mai bune relatii cu sora nectarina. :)) Vin acum pe acolo, stai asa ca mi-am uitat bagajul..

    ReplyDelete
  2. :)) Madalix... you are amazing :)) numa citind mi-am si inchipuit scenele ... :D am un zambet xtra large pe fatza :))... :* thanx

    ReplyDelete

Iti multumesc pentru comentariu!