Wednesday, October 12, 2011

Deschide ochii

"Daca voi zice: "Cel putin intunericul ma va acoperi si se va face noapte lumina dimprejurul meu!" Iata ca nici chiar intunericul nu este intunecos pentru Tine; ci noaptea straluceste ca ziua, si intunericul, ca lumina." Psalmul 139:11-12

El nu-si paraseste niciodata copii si are grija de sufletul fiecaruia. Dumnezeu este alaturi de tine chiar si atunci cant te crezi singur in mijlocul noptii. Cand crezi ca tot ce ai in jurul tau e bezna deasa. Intuneric des ce-l poti taia cu un cutit. Tii ochii stans inchisi de frica. De aceea vezi doar intuneric. Deschide ochii.

Deschidei si vei vedea ca nu este intuneric care sa te atinga pentru ca Dumnezeu straluceste in tine. Tu insuti radiezi in lumina, dar nu poti vedea asta pana nu-ti invigi teama si-ti deschizi ochii. Deschide ochii ca sa vezi unde esti. Deschide ochii ca sa vezi cat de departe ai ajuns pe cand pipaiai un drum ce nici nu-l puteai vedea nici intelege. Deschide ochii ca sa vezi ca in realitate te invarteai intr-un comod labirint. Oboseste-te de atata bantuiala pe aceleasi strazi pustii. Oboseste-te sa stai in acelasi labirint intunecos. Oboseste-te de atata comoditate. Ajunge. Deschide ochii. Deschide ochii sa vezi ca nu are nici o sansa intunericul ce se prabuseste-n urma ta comparat cu cat de stralucitor e drumul spre iesire. Cat de aproape esti... Deschide ochii si priveste, ai iesirea langa tine. Deschide ochii ca sa vezi cum lumina din tine te face diferit. Deschide ochii ca sa vezi ca Dumnezeu nu te-a parasit nici un moment si nimic nu s-a putut atinge de tine. Caci ori unde mergi prezenta Lui este cu tine, fie ca o simti fie ca nu.

Gandeste-te acum ca iesirea din labirint, solutia vietii tale, este El. Pentru ca El are un scop, un plan pentru tine. Te pot asigura ca El are un plan pentru fiecare si El isi v-a implini planul cu privire la noi toti. Asa este Dumnezeu cu fiecare dintre noi. Nu putem scapa. Totusi era necesar sa treci prin tot acest labirint ca sa vezi si sa intelegi acum cat de dulce e prezenta Sa, imbratisarea Sa, dragostea Sa!

1 comment:

Iti multumesc pentru comentariu!